PROMO Marian Munteanu revine la ”Jocuri de Putere”, de la ora 21:00

PROMO Marian Munteanu revine la ”Jocuri de Putere”, de la ora 21:00
Doar la Realitatea Tv, Munteanu va discuta de ce trebuie restartată şi societatea civilă. În continuare, de la ora 23:00, Rareş Bogdan intră în direct cu telespectatorii.
Pensie de dascăl: 1000 de lei. Pensie de parlamentar: plus 1000 de euro. Stop şi de la capăt!

În această seară, de la ora 21.00, Marian Munteanu revine la „Jocuri de Putere" şi-ţi spune de crede că filosofia „Stop şi de la capăt" trebuie să cuprindă şi societatea civilă.

Află de la liderul Pieţei Universităţii ce pericole îi pândesc pe liderii de opinie, care sunt singurele maluri de care se pot ancora dacă vor să păstreze liber spiritul naţional şi cine va câştiga bătălia dintre progresul care se naşte atât de greu şi reacţiunea care nu se lasă înfrântă.

Mai este posibilă o Piaţă a Universităţii ca acum 25 de ani? Unde a murit simţul civic? L-a confiscat cineva sau românii şi-au pierdut pur şi simplu încrederea? Exista suficiente resurse in poporul roman? Cum arata azi clasa politica, o analiza cruda si rece despre garnitura liderilor politici la zi. Ce e de facut?

Iar de la ora 22.45 intra in DIRECT cu Rares Bogdan si spune-ti parerea despre majorarea pensiilor parlamentarilor! Vei afla ce pensii au dascălii, tâmplarii şi sportivii care au construit imaginea minunată a ţării lor în lume şi de ce vor parlamentarii, care au distrus-o, mii de lei în plus.

De ce merită un învăţător care a pus creionul în mâna a mii de copii o pensie sub 1000 de lei, iar un parlamentar care îşi protejează colegii suspecţi de corupţie un supliment de 1000 de euro?

Răspunsurile astă-seară de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la „Jocuri de Putere", probabil singura emisiune liberă din România!

Comenteaza