PROMO Minciuni criminale! De la Ceauşescu la Tăriceanu, Boc şi Ponta - ora 22.00

PROMO Minciuni criminale! De la Ceauşescu la Tăriceanu, Boc şi Ponta - ora 22.00
De ce nu „duduie” economia şi în buzunarele românilor, la Jocuri de Putere, de la 22:00 la 24:00.

Cu jumătate de ţară aflată în pragul sărăciei, premierul Victor Ponta se laudă cu o creştere economică de care ar fi mândru atât Nicolae Ceauşescu, cât şi Călin Popescu Tăriceanu. În acelaşi timp, experţii Uniunii Europene văd la România cel mai mare recul economic. Singura consolare? Scade şi economia Germaniei! De ce nu-i ajută asta pe români?

În această seară, de la ora 22.00, vei vedea la „Jocuri de Putere" efectul mincinilor electorale asupra buzunarului romanilor. Afla de la Rares Bogdan si invitatii sai istoria a 25 de ani de greşeli epocale văruite în „sărutări criminale", efectul pervers al alegerilor asupra taxelor şi impozitelor si cât de mare este pericolul ca Guvernul Ponta să nu mai aibă bani de pensii decât cu costul unor împrumuturi externe!

De ce au fost distruse fabricile românilor? Cine i-a transformat în sclavi pe plantaţia străinilor? Cât de mare este disperarea?

Răspunsurile numai la Realitatea TV, la „Jocuri de Putere" de la 22.00 la 24.00 cu Rares Bogdan, Mircea Cosea, Florin Citu, Lucian Isar si 2 dintre cei mai puternici si influenti lideri de Sindicat din Romania.

 

Comenteaza