PROMO Pe cine susţine, de fapt, Băsescu. Cutremur pe scena politică. Dovada vinovăţiei ministrului Finanţelor în "Dosarul Loteria" - la „Jocuri de Putere - Analiza de joi”, ora 22.00

PROMO Pe cine susţine, de fapt, Băsescu. Cutremur pe scena politică. Dovada vinovăţiei ministrului Finanţelor în
De la ora 22:00, aflaţi care este dezvăluirea lui Cristoiu: pe cine susţine de fapt, Băsescu. De la 23:00, fiţi la curent cu ultimele dezvăluiri din dosarele "Microsoft", "Mafia retrocedărilor" si "Dosarul loteria". Doar la "Jocuri de Putere - Analiza de joi", cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi.

Ion Cristoiu aruncă bomba: preşedintele Traian Băsescu îl susţine pe Teodor Meleşcanu! Şi asta chiar dacă l-a atacat furibund pentru un pretins sprijin dat lui Victor Ponta ca să-şi camufleze trecutul de ofiţer acoperit al SIE. Care sunt argumentele lui Ion Cristoiu? Le descoperiţi în această seară, de la ora 22.00. Aflaţi de la invitatul lui Rareş Bogdan cum s-a schimbat clasamentul prezidenţial după emisiunea „Jocuri de Putere" care l-a avut ca protagonist pe Traian Băsescu! Cine are cele mai mari şanse de a ajunge în turul 2?

A fost Ponta ofiţer acoperit al SIE? Ce-a căutat în preajma Carlei Ponti? Cine l-a trimis? Care este adevărul?

Iar de la ora 23.15, Rareş Bogdan continuă seria dezvăluirilor din ţara cătuşelor! Aflaţi ultimele evoluţii din dosarele „Microsoft", „Mafia retrocedărilor" şi „Loteria"!La cât a ajuns numărul demnitarilor care riscă puşcăria pentru că au jumulit România? Care sunt ultimele vedete politice care au ajuns la interogatoriu? De unde are DNA atâtea dube? Cine rămâne în picioare?

De ce sărbătoresc procurorii DNA Crăciunul cu câteva luni înainte de sosirea Moşului? Se tem că după încheierea campaniei electorale le va spune cineva să oprească anchetele? Profită de fereastra electorală?

Răspunsurile diseară, la „Jocuri de Putere", de la 22.00 la 00.30, De la Rareş Bogdan şi invitaţii săi!

Comenteaza