PROMO PSD, tot mai aproape de PCR. Ce efect are "experimentul" Teleorman asupra partidului şi de ce trebuia invalidată alegerea lui Dragnea - Mihai Sturzu la "Jocuri de Putere", ora 21.00

PROMO  PSD, tot mai aproape de PCR. Ce efect are
De la ora 22.15 - De ce a fost scos VINOVAT ADRIAN IOVAN pentru accidentul din APUSENI - In această seară TOT ADEVĂRUL


EXCLUSIV - Lupta pentru putere din PSD a facut prima victima: democratia a cazut la datorie, in confruntarea dintre camarila lui Victor Ponta si oastea baronilor rosii. "Experimentul Teleorman", adica cea mai mare farsa politica a anului, l-a adus la putere pe Liviu Dragnea, in umbra caruia se ascund, amenintatori adevaratii patroni ai partidului, baronii PSD.

In aceasta seara, de la ora 21, la "Jocuri de Putere" aruncam o privire in spatele "cortinei de fier" din PSD. "Disidentul" Mihai Sturzu este pregatit sa faca dezvaluiri din culisele partidului. Afla de la tanarul rebel de ce nu este "GAȘCA SA" linistita cu alegerea lui Dragnea in fruntea partidului, cum au primit talibanii social-democrati propunerea de condamnare a mineriadelor, cum s-a ales praful de despartirea de comunism si cat timp ii mai da lui Victor Ponta in fruntea Guvernului.

Dictatura baronilor a intors PSD cu 15 ani in urma, iar Liviu Dragnea a reusit sa duca demagogia pe noi culmi ale progresului. Pana si Adrian Nastase s-a aratat impresionat de tupeul cu care noul presedinte al PSD a clamat ruperea definitiva de comunism imediat dupa ce a castigat un scrutin la care a participat de unul singur. Liviu Dragnea a condamnat si mineriadele, insa ceea ce se intampla acum in PSD seamana izbitor cu ele, doar personajele sunt altele: in loc de mineri avem baroni, iar in loc de intelectuali, care au fugit din PSD, vor fi reeducati cu ranga cei care se opun liniei partidului.

"Scapă cine poate" este cuvântul de ordine printre oamenii lui Victor Ponta in PSD, in timp ce social-democratia, spune o vorba din popor, "a cazut din lac in put". De ce "experimental Teleorman" intoarce PSD-ul cu fata la trecut si cu spatele la viitor? Cine l-a sfatuit pe Liviu Dragnea sa si-i faca dusmani pe Ion Iliescu, Adrian Nastase si Victor Ponta? Cum vrea PSD sa ii pacaleasca pe romani cu o reforma care nu exista?

Exponent al unei generatii care trebuia sa schimbe mentalitatile in PSD, Mihai Sturzu ar putea fi "excomunicat" pentru ca a indraznit sa critice conducere partidului. De ce au semanat alegerile interne din PSD cu al XIV-lea Congres al PCR, ce au în comun doua figure triste ale istoriei recente, Liviu Dragnea si Nicolae Ceausescu, cum au devenit exponenţii "noului val" din PSD specialisti in mimarea reformei, de ce democratia din PSD se termina la intrarea in sediu, dar si cine l-a inventat pe Liviu Dragnea si de ce. Afla raspunsul incepand cu ora 21, de la Rares Bogdan si invitatii sai.

Iar de la ora 22:15 vei afla tot ce nu s-a spus despre accidentul de avion din Apuseni, in urma caruia au pierit pilotul Adrian Iovan si rezidenta la medicina Aurelia Ion.

De ce a fost scos vinovat pilotul, ce parere au motii salvatori despre faptul ca Iovan este tapul ispasitor si ce cred expertii si colegii fostului aviator despre ancheta. NOI ITI ARATAM ADEVARUL!!!

In exclusivitate la "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan si invitatii sai, pe Realitatea TV si Realitatea FM.

 

 

Comenteaza