PROMO "Realitatea românească", vinerea de la 21:00, doar la Realitatea TV

PROMO
Realitatea TV a inclus în grila sa de programe o nouă emisiune. Jurnalistul clujean Octavian Hoandră vă invită să urmăriţi în fiecare vineri, de la 21:00, "Realitatea românească".

In noiembrie 2014, romanii iesiti in strada in timpul campaniei electorale au strigat din nou, dupa 25 de ani, "Jos Comunismul". Fantomele trecutului ii bantuie pe politicieni, tranzitia Romaniei spre capitalism a ajuns intr-un punct mort, iar bunastarea occidentului a ramas, pentru cei mai multi dintre romani, o Fata Morgana.

Vineri seara, de la ora 21, Octavian Hoandra il are ca invitat, la "Realitatea romaneasca" pe Dan Pavel. Vom afla de la pe cunoscutul filosof si politolog care este influenta comunismului in politica actuala, dar si care este semnificatia recentei vizite la Bucuresti a a emisarului american Victoria Nuland.

Iar de la 22:30 la "Realitatea romaneasca" vine Andrea Chis, judecator nonconformist si profesor la Facultatea de Drept din Cluj, care va vorbi despre starea actuala a justitiei, despre ce inseamna sa fii magistrat, ce relevanta mai au drepturile omului, simpatiile politice, viata privata si conceptul de siguranta nationala in implementarea justitiei, dar si despre succesele recente ale DNA si DIICOT in lupta anticoruptie.

Nu ratati, vineri, de la 21 la 23:30, "Realitatea romaneasca", cu Octavian Hoandra si invitatii sai, doar la Realitatea TV.

Comenteaza