PROMO Secretul care îi poate face pe Ponta şi Iohannis să piardă alegerile şi Jaful de la Hidro - "Jocuri de Putere", ora 22.00

PROMO Secretul care îi poate face pe Ponta şi Iohannis să piardă alegerile şi Jaful de la Hidro -
Năstase a pierdut alegerile în 2004 din cauza unui iepuraş tintit la confruntare. Geoană le-a pierdut din cauza unei băi în jakuzzi şi a unui varan. Ce greşeală îl va imbrăca pe Ponta în cămaşa condamnaţilor la moarte politică? Dar pe Johannis cel Tăcut?

În această seară, de la ora 22.00, consultantul politic Dan Andronic, director al cotidianului "Evenimentul Zilei", vine la "Jocurile de Putere" ale lui Rareş Bogdan. Află de la cel care n-a reuşit să evite prăbuşirea lui Adrian Năstase, dar a învăţat lecţia şi l-a ajutat să câştige pe Traian Băsescu în 2009, dacă greşelile lui Victor Ponta îl vor putea salva de la pierderea alegerilor!

Cât din victoria premierului se va datora amăgirii electoratului? Cât din eşecul său va fi cauzat de proasta guvernare? Cum se câştigă alegerile prezidenţiale? Ce rol are întâmplarea în prestaţia unui candidat? Ce i-ar sfătui Andronic pe Ponta, Iohannis, şi Udrea să nu facă niciodată? Cum i-ar convinge să-l asculte? Cum va reuşi primarul Sibiului să-i mobilizeze pe români fără circ, minciuni şi manele politice? Ce rol va juca Elena Udrea?

Iar de la ora 23.15 vei descoperi detalii cutremurătoare din dosarul "Hidroelectrica"! Cum s-a transformat "Dreptate până la capăt" într-o farsă de proporţii şi pe cine ţin în braţe "băieţii deştepţi", ca să-i apere de cătuşe.

Nu rata o ediţie incendiară "Jocuri de Putere", singura emisiune care te ajută să găseşti adevărul indiferent de consecinţe! La Realitatea TV, alături de Rareş Bogdan!

Comenteaza