PROMO Totul despre cererea de arestare a Elenei Udrea - „Jocuri de Putere", ora 21.00

PROMO Totul despre cererea de arestare a Elenei Udrea  - „Jocuri de Putere
Scăpate din coşmarul unei ştampile care le ţinea în zona tenebrelor comunismului, serviciile de informaţii trec prin cea mai gravă criză de imagine din ultimii ani. Este ea justificată, sau asistăm la un joc periculos al politicienilor care se tem de informaţiile care-i pot trimite la închisoare? Cine îl instrumentează? De ce au cerut procurorii DNA arestarea Elenei Udrea?

 

 În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi te aşteaptă la „Jocuri de Putere" pentru a analiza rolul serviciilor de informaţii în democraţie. A devenit România vulnerabilă după acuzaţiile Elenei Udrea la adresa şefilor SRI?

De ce este periculoasă coabitarea politicienilor cu oamenii din „intelligence"? Unde este limita? Cum au rezolvat alte ţări tentaţia puterii cu ajutorul serviciilor speciale? Cine câştigă din vulnerabilizarea României?

Iar de la ora 22.30 afli totul despre CUTREMURUL din Republica Mazăre, odată cu ridicarea lui Sorin Strutinski, cel mai bun prieten al primarului de Constanţa, de către DNA.

Dar şi EXCLUSIV: numele penalilor din Dosarul „Loteria". Cine şi cât a furat, unde a ajuns banii?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!

Comenteaza