PROMO Totul despre dosarul „Microsoft”. Acţiunea care zguduie clasa politică? – „Jocuri de Putere”, ora 22.00

PROMO Totul despre dosarul „Microsoft”. Acţiunea care zguduie clasa politică? – „Jocuri de Putere”, ora 22.00
Informatiile prezentate in iulie si august la "Jocuri de Putere" s-au confirmat. Procurorii anticorupţie dau cu var pe puntea portavionului USS „România”. După 25 de ani în care democraţia a lucrat exclusiv pentru "Ei", o intreaga pleiada de demnitarii sunt scosi cu adevaratele fetze la lumina. Bubuie România! A început toamna înmormântărilor politice. Cine rămâne în picioare?

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte o ediţie explozivă „Jocuri de Putere" în care Rareş Bogdan şi cei mai buni jurnalişti de investigaţii din România îţi arată cum se fură la cel mai înalt nivel cu ordonanţa, anexa la contract şi „SRL"-ul sau offshore-ul.

Au ştiut cei 5 premieri sub care s-au derulat contractele cu Microsoft, Fujitsu şi Siveco că sub nasul lor se ia şpagă de zeci de milioane de euro? Câte asemenea dosare vor mai exploda, şi în nasul cui?

Câţi dintre miniştrii de după revoluţie vor scăpa de cătuşe? Cine n-a luat mită? Unde va ajunge ancheta în operaţiunea „Mani pulite în Carpaţi"? Câte perechi de cătuşe zăngăne la urechea mafiei gulerelor albe?

Răspunsurile diseară, la „Jocuri de Putere", o ediţie despre restartarea clasei politice. Numai la Realitatea TV cu Rares Bogdan si invitatii sai, Anca Vladica, Ovidiu Marincea, Stelian Negrea, Alexandru Cautis, Ovidiu Ohanesian, Sorin Rosca-Stanescu si Mihai Palsu.

Comenteaza