PROMO Ultimul ministru de Interne din guvernarea Năstase vorbeşte despre contractul EADS. Dezvăluiri din Alcovul Puterii. Jocuri de Putere”, ora 21.00

PROMO Ultimul ministru de Interne din guvernarea Năstase vorbeşte despre contractul EADS. Dezvăluiri din Alcovul Puterii. Jocuri de Putere”, ora 21.00
ULTIMUL MINISTRU DE INTERNE DIN GUVERNAREA NASTASE DESPRE CONTRACTUL EADS. CUM A INCEPUT TOTUL-Dezvaluiri din Alcovul Puterii. Jocuri de Putere”, ora 21.00 şi „Istoria nu se rescrie dar se poate judeca....Cum au intarziat dezvoltarea României MINERIADELE lui Iliescu"-ora 22.00.

Securizarea frontierelor României a redus riscurile criminalităţii transfrontaliere pentru NATO şi UE, dar a aruncat asupra a 3 guverne de la Bucureşti suspiciunea de corupţie. Procurori din mai multe ţări investighează operaţiunea şi încearcă să afle în buzunarele cui au ajuns banii folosiţi în „afacerea EADS" pentru a proteja lumea civilizată de terorişti şi traficanţi.

În această seară, miniştrul de Interne sub care a inceput contractul cu EADS vine la „Jocuri de Putere" şi spune adevărul! Vei afla de la Marian Săniuţă cum a început totul, când au apărut suspiciunile şi de ce a fost pomenit numele său în mărturia care pretinde că dezvăluie primul circuit al mitei. Dar si cine au fost generalii implicați in negocierile cu EADS.

Cum a ajuns EADS singura soluţie pentru securizarea frontierelor?

Cine au fost cei care au influenţat semnarea contractului cu concernul german?

Cine e de vină?

Iar de la ora 22.00 vei afla totul despre mineriada care a plasat România printre ţările cele mai barbare ale lumii, blocându-i dezvoltarea de la invitații lui Rares Bogdan, Petre Mihai-Bacanu, Ion Cristoiu, Adrian Cioroianu, Dan Pavel, Cornel Ivanciuc si Alina Mungiu-Pippidi.

Despre istoria care nu poate fi restrisă, dar poate fi judecată!

Despre sângele vărsat în numele menţinerii României sub tutela KGB şi tinerii care vor dreptate, după 25 de ani!

Care a fost rolul lui Ion Iliescu? Dar al lui Virgil Măgureanu, primul director al SRI? Scandalul Firul rosu

Despre manipularea forţei proletariatului, despre intelectualii care trebuiau puşi la zid şi despre crimă în folosul statului confiscat de agenţi ai puterilor ostile României.

REMEMBER „Iliescu-KGB", „Golaniada" şi „13-15 iunie"

Astă-seară, la „Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, în intervalul 21.00 - 24.00!

Comenteaza