Răsturnare de situație! Cel mai mare site de piraterie online din România nu se mai închide: „Am repornit și donațiile”

Răsturnare de situație! Cel mai mare site de piraterie online din România nu se mai închide: „Am repornit și donațiile”
| Foto: stirileprotv.ro

Potrivit administratorului site-ului FileList, cel mai popular site de descărcat filme, jocuri sau programe piratate din România, nu se mai închide și va funcționa în continuare la fel ca în cei 16 ani de activitate.

Administratorul celebrului site-pirat, EboLLa, a anunţat în urmă cu câteva zile marea comunitate FileList că din motive personale nu mai poate aloca timpul necesar administrării corecte a site-ului şi cum nu a găsit un înlocuitor capabil şi integru care să preia toată muncă uriaşă din spate, a decis să îl închidă.

La scurt timp, același EboLLa revenit cu un alt mesaj în care anunță că site-ul va continua să funcționeze, ba mai mult, s-au repornit și donațiile.

Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre! Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum.

Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide! Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal. Unul din fondatorii site-ului, God, a revenit si va prelua partea tehnică din nou ca site-ul să fie în continuare în viață. Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere.

Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Împreună vor continua munca necesară menținerii în viață a acestui site.

Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate. Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Sunt și am fost onorat că am putut ajuta la buna dispoziție a dvs. Rămâneți cu bine”, a transmis administratorului site-ului.

Comenteaza