Recorduri la ziuadecj.ro. Website-ul a depăşit 400.000 de vizite pe luna martie!

Recorduri la ziuadecj.ro. Website-ul a depăşit 400.000 de vizite pe luna martie!
Website-ul cotidianului ZIUA de CLUJ a înregistrat în martie 2011 cele mai bune performanţe de trafic de la înfiinţarea sa.

ziuadecj.ro a realizat în martie 2011 recorduri la toţi indicii monitorizaţi de trafic.ro. Astfel, numărul de afişări a urcat la 1.138.991, cu peste 85.000 mai multe decât la precedentul record. Faţă de martie 2010, creşterea este impresionantă: 59,5%.

În ceea ce priveşte numărul vizitatorilor unici, aceştia au fost de 175.255. Creşterea faţă de cel mai bun rezultat anterior este de aproape 5.000 de vizitatori unici, iar faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de 78,89 de procente.

La capitolul vizitelor, website-ul cotidianului ZIUA de CLUJ a depăşit în premieră pragul psihologic de 400.000. Numărul vizitelor înregistrate în martie 2011 a fost de 411.148, cu peste 35.000 mai mult decât recordul precedent, care datează din februarie 2011. În comparaţie cu luna martie 2010, progresul este mai mult decât evident: +72,67%.

Principalele subiecte ale lunii martie au fost alegerea şi întronizarea noului mitropolit al Clujului, progresele înregistrate în construcţia stadionului Cluj Arena, licitaţiile şi atribuirea unor lucrări de infrastructură atât în municipiu, cât şi în judeţ, precum şi competiţiile sportive în care au fost implicate echipele clujene. De asemenea, ziuadecj.ro a relatat situaţia dramatică prin care trec japonezii, după un cutremur de magnitudine 9 pe Richter şi sute de replici, precum şi după tsunami-ul care a schimbat geografia unei părţi importante a ţării. Războiul din Libia şi evenimentele naţionale au fost la rândul lor subiecte ale unor articole publicate pe website-ul cotidianului ZIUA de CLUJ.

Conţinutul editorial s-a îmbogăţit şi cu ştiri, jurnale şi emisiuni, dar şi cu transmisia live a postului Realitatea TV Cluj.

"Progresele website-ului sunt evidente, iar cel mai mare câştig este că am reuşit să creştem un produs fără să abdicăm de la principiile noastre, acelea de a face presă quality. Continuăm să facem din mers îmbunătăţiri, astfel încât ziuadecj.ro să răspundă în fiecare clipă nevoilor cititorilor săi", a spus directorul Rareş Bogdan.

"ziuadecj.ro este un proiect care se dezvoltă cu sprijinul clujenilor, care ştiu că de la noi află tot ce se întâmplă cu adevărat important în oraş, în ţară şi în lume. Estimez că, într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat, vom deveni cea mai importantă sursă de informare pentru internauţii din Cluj", a afirmat şi project-managerul Ionel Lespuc.

Comenteaza