RESTART: ZIUA de CLUJ, în format print, va apărea din nou după Paşti

RESTART: ZIUA de CLUJ, în format print, va apărea din nou după Paşti
Fondatorul trustului din care face parte ZIUA de CLUJ, ziuadecj.ro, provincianews.ro, Realitatea TV Cluj şi Realitatea FM Cluj anunţă că urmează un nou început.

Jurnalistul Rareş Bogdan, unul dintre fondatorii şi acţionarii trustului media din care face parte o televiziune, Realitatea TV Cluj, un post de radio, Realitatea FM Cluj, un ziar, ZIUA de CLUJ, şi două website-uri de ştiri, ziuadecj.ro şi provincianews.ro, anunţă planurile pe care le are în legătură cu aceste produse. Într-un interviu acordat pentru reportervirtual.ro, Rareş Bogdan anunţă că ziarul print, apărut ultima dată în 2 aprilie, va putea fi citit din nou, într-un format "redesenat", din 23 aprilie.

"Despre Ziua de Cluj, ziar fondat de mine si alti doi prieteni in urma cu 10 ani, pot sa spun ca nu se va inchide mult timp de aici inainte. Colegii si prietenii mei de la Cluj vor incerca o revigorare, o improspatare a echipei. Editia print va aparea din 23 aprilie din nou, intr-un nou format si putin "redesenata", iar editia on-line poate fi citita si la aceasta ora", a declarat Bogdan.

De asemenea, postul de radio Realitatea FM Cluj, care preia emisia Realitatea TV şi Realitatea TV Cluj, poate fi ascultat pe 92,8 FM. În curând, postul de radio va avea şi cel puţin trei ore de emisie proprie.

 

Comenteaza