Restricții de circulație azi în centrul Clujului pentru Opera Aperta

Restricții de circulație azi în centrul Clujului pentru Opera Aperta

Primăria a anunțat restricții de circulație, luni, în Piața Unirii și pe străzile adiacente.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță închiderea circulației rutiere astăzi, 30 august 2021, între orele 20.30 - 23.00 (când situația o impune) pe str. Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), str. Universităţii, Bd-ul Eroilor, pentru desfășurarea evenimentului „Opera Aperta 2021".

De asemenea, este necesară restricționarea circulației rutiere pe banda trei de pe latura de est a Pieței Unirii, în data de 30 august 2021, în intervalul orar 08.00 – 23.00 (când situația o impune).

Nabucco în Piața Unirii

Din cauza ploii, spectacolul Nabucco, care trebuia să aibă loc duminică seara, a fost reprogramat pentru luni, de la ora 20:00.

"Facem o călătorie în Babilionul regelui Nabucco, pe vremea când poporul evreu visa la libertate, iar regii se autoproclamau dumnezei. NABUCCO este opera despre care însuși Verdi spunea că s-a născut sub o stea norocoasă, un spectacol impresionant care îi va avea în centrul acțiunii pe artiștii invitați, baritonul Ionuț Pascu, soprana Nadia Cerchez și basul Bálint Szabó.

Restricții de circulație azi în centrul Clujului pentru Opera Aperta

Vă recomandăm să vă echipați corespunzător, pentru a vă putea bucura pe deplin de spectacol.

Biletele rezervate pentru duminică rămân valabile pentru spectacolul de luni și mai avem câteva locuri disponibile pentru cei cărora le plac deciziile spontante. Locuri se mai pot rezerva accesând linkul: https://www.bilete.ro/nabucco", transmit reprezentanții Operei Naționale din Cluj-Napoca.

Cea de a VI-a ediție a Opera Aperta este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, al Consiliului Local Cluj-Napoca și al Asociației „Opera 2 You”.

Comenteaza