Restricţii de circulaţie în centrul Clujului

Restricţii de circulaţie în centrul Clujului

În perioada 17-21 august, cu ocazia desfășurării Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, în Piața Unirii, vor fi aplicate mai multe restricții de circulație.

Începând de luni, 17 august, până sâmbătă, 22 august, se va restricționa banda 3 de circulaţie rutieră, din Piața Unirii, latura de est, până în dreptul magazinului Vodafone (când situaţia o impune).

Miercuri, 19 august, traficul rutier va fi restricționat între orele 19:00 și 20:30, pe str. Baba Novac, de la intersecție cu str. Mihail Kogălniceanu până la intersecție cu str. Avram Iancu, str. Kogălniceanu de la intersecție cu str. Kovacs Dezso până la intersecție cu str. Baba Novac (când situaţia o impune) cu ocazia desfășurării unui concert live, care va avea loc pe str. Baba Novac, în intervalul orar 20:00–20:30.

De asemenea, pe lângă această măsură s-a dispus și eliberarea parcărilor de pe str. Baba Novac, de la intersecție cu str. Avram Iancu până la intersecție cu str. Mihail Kogălniceanu, între orele 00:00 și 23:00.

Joi, 20 august, circulaţia rutieră se va închide între orele 19.00 și 20.15, în Piaţa Unirii, pe străzile Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), Universităţii și Bd-ul Eroilor, cu ocazia organizării unui concert de pian. În aceeași zi, între orele 21:30 și 23:00, se va restricționa circulaţia rutieră pe str. M. Kogălniceanu, de la str. Kovacs Dezso până la str. Gall Gabor, atunci când situația o impune.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza