S-a prelungit perioada de eliberare a abonamentelor de hârtie CTP

S-a prelungit perioada de eliberare a abonamentelor de hârtie CTP

Incepand cu data de 01.10.2019 se elibereaza carduri pentru studenti si am constatat o supraaglomerare a Centrelor de eliberare carduri. Pentru a remedia aceasta situatie CTP Cluj-Napoca a luat urmatoarele masuri :

S-a prelungit perioada de eliberare a abonamentelor de hartie pana la data de 01.11.2019, in urmatoarele locatii:

S-a prelungit perioada de eliberare a abonamentelor de hârtie CTP

 

Calatorii care detin un card de transport il pot reincarca la cele 61 de automate din statii, pentru a evita aglomeratia de la Centrele de eliberare carduri. Pentru a nu astepta nejustificat la coada, calatorii sunt rugati sa se programeze pe site-ul www.ctpcj.ro si sa se prezinte la ghiseu la ora planificata, avand prioritate in fata celor neplanificati. S-au infiintat Centre dedicate pentru studenti in Campusurile Hasdeu, Observator si Economica, deschise intre orele 8:00-20:00. Studentii care detin abonamente pe card valabile pana la 31.10.2019 sunt rugati sa vina pentru reincarcare  dupa data de 20.10.2019, pentru a nu aglomera suplimentar Centrele de vanzare carduri in aceasta perioada.

Ne cerem scuze pentru inconveniente si va asiguram ca analizam situatia si solutiile potrivite pentru a asigura operativitatea servirii si confortul calatorilor.

Etichete
Comenteaza