Se închide traficul pe o stradă din Florești. Intră în lucrări

Se închide traficul pe o stradă din Florești. Intră în lucrări

Traficul rutier de pe o stradă din comuna clujeană Florești urmează să fie sistat temporar. Primarul Horia Șulea anunță "lucrări inedite".

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a anunțat că "vor incepe o serie de lucrari de conservare pe traiectul Drumului de Legatura Sud", care debutează cu o porțiune din strada Răzoare, aceasta urmând a fi închisă traficului, marți, timp de mai multe ore.

"Asa cum spuneam, demaram interventiile pe Razoare si nu numai. Vor incepe o serie de lucrari de conservare pe traiectul Drumului de Legatura Sud. Lucrarile sunt necesare avand in vedere starea drumului, situatia juridica complexa a executiei Drumului de Legatura si orizontul de timp pana la finalizarea noii proceduri de achizitie publica a unei noi executii.
Este vorba de lucrari aparte, inedite. Se va incepe cu o portiune de 300 m din str Razoare, partea de jos. Apoi vor urma verificari, prelevare esantioane, analize de laborator (da, da, la drum !!) si vom continua saptamanile urmatoare, functie si de conditiile meteo, cu Razoare si nu numai...Ulterior ne dorim a introduce pe acel traseu autobuze CTP.
Astfel, MARTI, 15 OCTOMBRIE, intre orele 9-18, pe str Razoare, sectorul de drum cuprins intre Amethyst si intersectia cu str. Crizantemelor, circulatia auto va fi complet inchisa !!! Rog intelegere !", a transmis Horia Șulea, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.
 
 

Comenteaza