Se reia susținerea probei teoretice pentru permisul auto

Se reia susținerea probei teoretice pentru permisul auto
| Foto: capital.ro

Susținerea probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere se reia din 29 iunie.

Înainte de a vă prezenta la această probă trebuie însă să efectuați o planificare online pe site-ul www.drpciv.ro la secțiunea Servicii online – Programare la ghișeu – Înregistrare dosar examinare.

Această aplicație de planificare va fi funcțională din data de 22.06.2020 ora 11.

Prin această planificare candidatul alege data și ora la care trebuie să se prezente la sediul serviciului permise pentru susținerea probei teoretice.

De asemenea, candidații care doresc o nouă planificare pentru proba practică, după efectuarea unei planificări pe site-ul www.drpciv.ro la secțiunea Servicii online – Programare la ghișeu – Înregistrare dosar examinare, se prezintă în sala destinată publicului, urmând a fi invitați la ghișeul destinat acestei activități de către lucrătorul care deservește acest ghișeu.

”Pentru a menține un climat cât mai sănătos și pentru a îndeplini condițiile de distanțare socială, solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului. De asemenea, vă informăm că trebuie să purtați masca de protecție în spațiile închise”, se arată într-un comunicat al Serviciului permise auto.

Comenteaza