Foto Se strâng resturile vegetale din Cluj-Napoca. Cum trebuie să procedeze asociațiile de proprietari

Se strâng resturile vegetale din Cluj-Napoca. Cum trebuie să procedeze asociațiile de proprietari

În perioada 24.10.2022 – 30.03.2023 va avea loc operațiunea de colectare suplimentară a deșeurilor vegetale rezultate în urma activităților de întreținere a zonelor verzi aferente asociațiilor de proprietari.

În acest interval de timp se vor colecta toate deșeurile vegetale rezultate în vederea prelucrării lor mecanice. Din dorința de a deservi un număr căt mai mare de asociații și din considerentul că activitățile de reciclare sunt susținute de așa manieră încât impactul ambiental să fie cât mai redus, fracțiile fiind împărțite în material vegetal respectiv material lemnos, vă solicităm pe această cale să depozitați materialul vegetal în stive separate după cum urmează:

• Categoria 1: Frunze și iarbă
• Categoria 2: Crengi, ramuri și arbori doborâți
• Categoria 3: Rădăcini și cioate

Resturile vegetale nu se vor depozita la punctul gospodăresc sau în zone greu accesibile în vederea ridicării, ci într-o zonă cu acces auto pe spațiul aferent asociației, fără a afecta accesul pietonal. Se va comunica Serviciului Spații Verzi din Primăria Cluj-Napoca (tel 0264/59.60.30 int 4440) locația unde au fost depozitate pentru a fi ridicate în cel mai scurt timp. Acolo unde este posibil se va folosi aplicația MyCluj (https://mycluj.e-primariaclujnapoca.ro/ ) selectând opțiunea Spații Verzi/parcuri.

Comenteaza