Se SUPLIMENTEAZĂ linia M51 în zilele de sâmbătă și duminică și linia M52 în zilele lucrătoare. VEZI PROGRAMUL CURSELOR

Se SUPLIMENTEAZĂ linia M51 în zilele de sâmbătă și duminică și linia M52 în zilele lucrătoare. VEZI PROGRAMUL CURSELOR

Compania de Transport Public Cluj-Napoca este partener activ în discuțiile cu autoritățile administraţiilor publice locale din  Zona Metropolitană Cluj cu privire la aspectele de dezvoltare a serviciului, în scopul de a coordona politicile şi acțiunile de interes general prin evaluarea fluxurilor de transport de persoane și determinarea pe baza studiilor de specialitate a cerințelor de transport. Strategia de dezvoltare a serviciului de transport public presupune actualizarea periodică a programelor de transport în funcţie de necesităţile de deplasare ale populaţiei.

U.A.T Gilău sprijină, susține și încurajează dezvoltarea serviciului de transport prin acordarea facilităților și subvențiilor de transport, inclusiv prin implementarea programului Vinerea Verde, cu respectarea legislaţiei fiscale în vigoare.

Ținând cont de solicitări, incepand cu data de 3 aprilie, linia M52 va fi suplimentată, astfel:

- în zilele lucrătoare, de luni până vineri, cu o cursă care va avea ora de plecare din Cluj-Napoca la 11:45, iar la întoarcere la ora 12:30 de la Biserica Someșul Rece
- în zilele de sâmbătă și duminică vor fi doua curse cu plecare din Cluj-Napoca la ora 05:30 și ora 16:00, iar la întoarcere din statia Uzina Electrica , Somesul Rece, la ora 06:15, respectiv la 16:45.

De asemenea, linia M51 va fi suplimentată în zilele de sâmbătă și duminică, începând cu data de 6 aprilie, cu cinci curse cu următoarele ore de plecare din Gilău: 08:05, 12:50, 16:00, 17:45, 20:15, și din Cluj-Napoca la: 12:00, 17:00, 19:35, 21:00.

Pentru informații actualizate cu privire la programele de circulație și detalii suplimentare, vă invităm să consultați site-ul companiei la adresa www.ctpcj.ro și să utilizați aplicația de mobil Tranzy.

Comenteaza