Advertorial Standardul calităţii poartă numele Hoxter

Standardul calităţii poartă numele Hoxter

Compania Hoxter produce o gamă întreagă de focare de calitate premium pentru mai toate tipurile de şeminee.

Mai mult decât un brand, Compania Hoxter produce o gamă întreagă de focare de calitate premium pentru mai toate tipurile de şeminee sub atenta supraveghere si expertiza a celor mai buni profesionisti din domeniul solutiilor de incalzire, care impartasesc din vasta lor experienta in proiectarea de seminee, sobe pe lemne, seminee pe gaz sau decorative. Hoxter ofera focare calitative la nivel mondial, acestea nefiind produse de serie, oferind astfel utilizatorilor produse de calitate cu valoare permanenta, incredere si siguranta. Fiecare produs nou este testat in laboratorul propriu, iar la sfarsit urmeaza masurarea cu un aparat special pentru a nu depasi limita de noxe admise. Compania se mandreste cu solutii inovatoare ce contribuie la dezvoltarea tehnologica in intregul sector de semineu sau soba semineu.

Camerele de ardere sub marca Hoxter sunt tratate special electrostatic cu un tip de vopsea speciala, cunoscuta sub denumirea Sanotherm UHT-HYDRO 600. Aceasta este renumita pentru rezistenta indelungata la zgarieturi si lovituri mecanice si pentru ca nu permite emanarea de fum toxic, miros neplacut sau alte reziduuri specifice la momentul primei arderi.

Focarele sunt captusite la interior cu samota avand o densitate mai mare de 2000 kg / mc si o rezistenta de pana la 1200 de grade celsius. Prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard, datorita procesului de uscare timp de 4 zile la 40 de grade celsius, urmat de procesul de ardere si racire care se intinde pe durata impresionanta a 75 de ore. Modelele Hoxter ofera avantajul de a avea vatra focarului mai adancita, astfel nu necesita curatarea zilnica a cenusei. Datorita acestor proprietati, reziduurile de cenusa in urma arderii direct pe vatra sunt reduse la 2%, limitand astfel pierderile de combustibil la cel mai mic nivel posibil.

Un alt element important il reprezinta usa, fiind o componenta in miscare foarte folosita, unde rezistenta si stabilitatea sunt de o importanta majora. Pentru focarele cu usa glisanta exista un mecanism sofisticat care garanteaza o manevrare lina si facila, ceea ce se traduce printr-o uzura minima in timp a acesteia. La momentul deschiderii, usa este impinsa putin catre exterior, marind astfel longevitatea si in acelasi timp, previne deteriorarea sistemului de etansare.

Focarele sunt dotate cu sticla premium Schott (de provenienta Germania), iar la cerere pot fi dotate cu sticla dubla, aspect care va permite imbunatatirea calitatii izolatiei usii si reducand in acelasi timp si pierderea de caldura radiata prin usa. Un amanunt interesant este ca Hoxter a devenit companie din lume care a introdus pe piata pentru prima data, sticla dubla la focarele pe colt, inca din anul 2012.

Inclus si in oferta profesionistilor de la Alego.ro, alaturi de acestia si noi iti recomandam cu multa incredere sa alegi focarul Hoxter ca sa te poti bucura de o multime de avantaje printre care le vom enumera doar pe cele mai importante: calitate superioara, pierderi mai mici de combustibil, samota cu densitate mai mare, ardere direct pe vatra sau sticla dubla. Compania Hoxter si-a impus producerea unor produse care sa functioneze o viata intreaga, iar componenetele consumabile pot fi schimbate din exterior fara a strica hota  acelelor tipuri de seminee.

Comenteaza