Târgul de la Negreni, păzit de poliţişti. Ce măsuri au luat

Târgul de la Negreni, păzit de poliţişti. Ce măsuri au luat
În perioada desfășurării târgului tradițional de toamnă din comuna Negreni polițiștii vor acționa cu efective suplimentare pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Astfel, sunt angrenați polițiști de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și de transporturi. Aceștia vor acționa pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, precum și a comerţului ilicit.

În acelaşi timp, polițiștii rutieri acționează pentru asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal, iar cei de transporturi vor fi prezenți în zona trecerilor peste calea ferată pentru a nu se înregistra evenimente negative.

Totodată, între 9 şi 11 octombrie, pentru defluirea mijloacelor auto din târg, au fost instituite tronsoane de drum cu sens unic. Astfel, defluirea se va realiza numai după ora 16:00, pe drumul vicinal denumit ,,Drumul Unirii", traseu paralel cu DN1 E60, conform hărții de mai jos. 

Image and video hosting by TinyPic

Comenteaza