Temperaturi-surpriză în mijloc de toamnă! Cum va fi vremea în noiembrie

Temperaturi-surpriză în mijloc de toamnă! Cum va fi vremea în noiembrie

Meteorologii au anunţat vineri prognoza pentru următoarele săptămâni, până spre sfârșitul lunii noiembrie.

Se pare că vom avea parte de o vreme destul de caldă în următoarele două săptămâni, când temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei. Însă va ploua mai mult.

Conform estimărilor făcute de meteorologi, în săptămâna 26 octombrie - 2 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât este normal, în special în regiunile estice și sud-estice, iar în zonele extracarpatice și montane va ploua mai mult decât normalul perioadei.

Între 2 noiembrie și 9 noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, local, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În intervalul 9 noiembrie-16 noiembrie, temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această săptămână, în toate regiunile, și va ploua în special în sud-est.

În săptămâna 16 noiembrie-23 noiembrie, va fi mai cald în sud-est și va ploua mai mult în sud-vest. În rest, atât temperaturile, cât și nivelul precipitațiilor vor fi în limitele normale pentru finalul toamnei.

Comenteaza