Trafic deschis pe cea mai înaltă șosea din România. Cine are acces

Trafic deschis pe cea mai înaltă șosea din România. Cine are acces
| Foto: arhivă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Poliția Rutieră au decis să deschidă traficul rutier între Rânca și Novaci, însă doar în anumite condiții.

După ce luni seara, începând cu ora 21:00, CNAIR si Poliția Rutieră au decis inchiderea sectorului de drum Novaci – Rănca de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), din cauza ninsorilor abundente și a viscolului puternic care a redus vizibilitatea aproape de 0, "astăzi, 25.12.2018, începând cu ora 08:00, CNAIR și Poliția Rutieră au decis să deschidă traficul rutier între Rânca și Novaci doar pentru autovehiculele 4x4 și pentru cele echipate cu lanțuri", se arată în comunicatul CNAIR.

Potrivit anunțului CNAIR de marți dimineața, "viscolul încă păstrează o vizibilitate redusă", drumarii avertizând particpanții la trafic să circule cu prudență.

”Menționăm că drumarii de la CNAIR acționează permanent pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil și pentru a reda acest sectror de drum circulației tututror autovehiculelor cât mai curând.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", mai transmite CNAIR.

Comenteaza