Ultimele case disponibile în cartierul Bella Park® (A)

Ultimele case disponibile în cartierul Bella Park® (A)
Unul dintre cele mai importante proiecte rezidențiale de case din Cluj se apropie de finalizare
50 de case şi apartamente sunt deja locuite, iar lucrările de construcție pentru alte 40 de noi locuinţe se apropie de finalizare. Cu un total de 90 de unităţi locative, Bella Park devine astfel unul dintre cele mai mari și mai importante cartiere private de lux din Cluj. Proiectul poartă semnătura Trustului CRE, dezvoltator imobiliar cu peste 7 ani de experiență pe piața imobiliară clujeană.

Disponibile la vânzare mai sunt doar 7 case și 6 apartamente!
Toate casele sunt finalizate pe exterior - având izolare termică, tencuială decorativă, uși și geamuri termopan cu tâmplărie PVC - și beneficiază de racord la toate utilitățile - electricitate, apă, canalizare, gaz. Locuințele sunt cablate astfel încât în fiecare cameră există acces la sursa de internet, telefon, TV, alarmă şi videointerfon.
"Interioarele caselor disponibile la vânzare în Bella Park se află în stadiu nefinisat tocmai pentru a putea veni în întâmpinarea cererilor clienților noștri cu un grad ridicat de personalizare la contractare, funcție de necesitățile fiecăruia, preferințele și bugetul alocat acestui aspect", declară Nagy Zoltan, director general Trustul CRE.
Locuințele deja achiziționate se află în ultima etapă de finisare a interiorului, noii proprietari fiind nerăbdători să devină membrii cu acte în regulă ai comunității Bella Park.
Apartamentele disponibile la vânzare se găsesc în etapa de construcție, având ca termen de finalizare sfârșitul acestui an.

Un cartier verde

Cartierul de lux Bella Park beneficiază de acces direct din strada Bună Ziua, cu drumuri şi alei comune pavate, întreaga dezvoltare rezidenţială cuprinzând două străzi - Pompiliu Teodor și Marin Sorescu.
În funcție de fiecare tip de imobil în parte, casele disponibile la vânzare în Bella Park au suprafeţe construite între 177 şi 377 mp. Locuințele beneficiază de locuri de parcare, car-port sau garaj.
Terenul aferent fiecărui tip de casă și dedicat zonei de grădină este de 197 până la 368 mp.
Noutatea pe care o aduc cele 40 de locuințe incluse în proiectul de extindere Bella Park o reprezintă terasele inerbate cu care sunt prevăzute apartamentele de tip penthouse cât și o parte dintre case. Viitorii proprietari pot beneficia astfel și de o grădină la înălțime.
Atenția la detalii caracterizează întreaga dezvoltare - iluminat stradal - funcţional cât şi estetic, cablaje ascunse în subteran pentru a evita un aspect citadin deranjant, încărcat de cabluri; contoare de gaz încastrate într-un suport elegant de lemn, asortat jardinierelor cu flori și curţile prevăzute cu gazon.
Copiii proprietarilor din Bella Park se pot juca în siguranţă la locul de joacă special amenajat în zona verde a cartierului, cu vedere spre Feleac.

 

Comenteaza