Vin ploile și ninsorile! Meteorologii anunță o vreme schimbătoare în următoarele zile

Vin ploile și ninsorile! Meteorologii anunță o vreme schimbătoare în următoarele zile

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile, vremea va fi schimbătoare. Mercurul din termometre va crește, iar mai apoi va scădea brusc. De asemenea, vin ploile și ninsorile.

"În următoarea perioadă, până la sfârșitul acestei luni, va fi o vreme foarte schimbătoare, cu modificări o dată la două trei zile. Vom avea episoade cu precipitații, la munte mai ale lapoviță și ninsoare dincolo de 1400 m. În zonele deluroase, precipitații mixte, iar la câmpie probabil că vor domina totuși ploile", a spus Florinela Georgescu, director prognoză ANM.

În perioada 20.11.2023 – 27.11.2023, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a țării. În restul țării, valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza