Advertorial Vine, vine Freemăvara!

Livrare gratuită de mâncare prin platforma  HipMenu.

Este FREEMĂVARĂ la Cluj! Hibernarea a luat sfârșit, iar HipMenu vă trezește apetitul cu o nouă ofertă de neratat = O PRIMĂVARĂ BRANDUITĂ CU LIVRARE GRATUITĂ!

Vremea frumoasă este prilejul perfect pentru un lunch in the park sau dinner by the lake. Tot ce trebuie să faci este să-ți dorești și să comanzi, iar HipMenu vine la tine oriunde ai fi!

Pentru că HipMenu știe ce le place clujenilor, a lansat campania ”Vine, vine freemăvara!”, campanie prin intermediul căreia fiecare comandă de la restaurantele participante va avea cost de livrare: ZERO!  Așadar, fie că vrei ceva dulce sau sărat, simplu sau sofisticat, plasează comanda, iar livrarea este din partea casei HipMenu.

Aplicația HipMenu a fost creată de către IT-iști din Cluj-Napoca și a început să livreze ”fericire la pachet” încă din iunie 2013 în orașe precum București, Timișoara, Oradea și bineînțeles Cluj-Napoca, și oferă posibilitatea de a plasa o comandă  de pe orice device conectat la internet, folosind aplicația HipMenu pe mobil sau hipmenu.ro, platforma web.

Când vine vorba de ”a avea acel ceva”, HipMenu are ”comanda de grup” populară în rândul corporatiștilor care preferă ca mâncarea să vină la ei, și nu să meargă ei spre mâncare. HipMenu are grijă să respecte individualitatea fiecăruia, și tocmai de aceea toate felurile de mâncare comandate vor avea etichete corespunzătoare.

HipMenu este selectiv cu restaurantele partenere, și se asiguă în permanență că informațiile generate de către acestea reflectă realitatea.

Pentru că este multicultural friendly, HipMenu permite traducerea automată a meniurilor în 15 limbi, fiindcă majoritatea oamenilor sunt dornici să înțeleagă ceea ce au comandat.

         Don’t worry, eat happy!

 

Comenteaza