Vreme atipică timp de o lună. Ce temperaturi vom avea până pe 6 februarie

Vreme atipică timp de o lună. Ce temperaturi vom avea până pe 6 februarie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale până pe 6 februarie. Va fi deficit de orice precipitaţii cu excepţia săptămânii 9 – 16 ianurie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza pe următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 9 – 16 ianurie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile estice, vestice şi sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 16 – 23 ianurie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor deficitară în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 23 – 30 ianurie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 30 ianurie – 6 februarie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui uşor deficit în est, centru şi la munte.

Comenteaza