Vremea în weekend: foarte cald

Vremea în weekend: foarte cald
Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă, informează ANM. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în sud-vestul ţării şi la munte.

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în sud-vestul ţării şi la munte, unde, mai ales spre seară şi la începutul nopţii, pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate. Vântul va avea uşoare intensificări pe parcursul zilei în regiunile sudice şi la munte, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică

ÎN ŢARĂ

Deşi valorile termice diurne vor marca o scădere uşoară faţă de ziua anterioară în majoritatea regiunilor, vremea va rămâne deosebit de caldă pentru acestă dată. Îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporar accentuate în sud-vestul ţării, iar după-amiaza şi seara şi în zona montană, unde local vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări la munte, dar de scurtă durată şi în rest, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 32 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 şi 18 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

 

 

Etichete
Comenteaza