Weekend cu cod galben: Vânt, ploi și ninsori

Weekend cu cod galben: Vânt, ploi și ninsori
| Foto: somaxtv.com

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben de ploi, vânt puternic şi ninsori viscolite pentru următoarele două zile.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Astfel, de vineri, ora 13:00, până duminică, ora 16:00, în nordul, centrul, estul și sud-estul țării temporar va ploua, iar la munte și posibil în Subcarpații Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte.

Local cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va avea intensificări vineri și sâmbătă îndeosebi în sud-vest, iar duminică (01 noiembrie) în est și sud-est în general cu viteze de 50...60 km/h. În zona de munte rafalele vor depăși temporar 60....80 km/h.

În jumătatea estică a teritoriului vremea va deveni rece pentru această perioadă.

De asemenea, conform atenţionării Cod galben, de sâmbătă ora 2:00 până duminică ora 20:00, în zona de munte din 17 județe, respectiv în jumătatea de nord a Carpaților Orientali și în zona înaltă a Carpaților Meridionali temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Sâmbătă, la peste 1700 de metri, în special în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, vor fi rafale mai mari de 100…110 km/h, viscolind ninsoarea.

Weekend cu cod galben: Vânt, ploi și ninsori

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza