ziuadecj.ro a realizat recordul anului. "Devenim cel mai citit website din Cluj"

ziuadecj.ro a realizat recordul anului.
ziuadecj.ro şi-a bătut miercuri toate recordurile de trafic pe anul 2014.

30.521 de vizitatori unici a avut miercuri ziuadecj.ro, conform website-ului de auditare trafic.ro. Potrivit google analytics, scorul este chiar mai bun, 30.800.

Acesta este cel mai bun rezultat obţinut de ziuadecj.ro în acest an. Recordul absolut datează însă de anul trecut şi este de 35.759 de vizitatori unici în 24 de ore.

ziuadecj.ro a fost unul dintre primele ziare online care a anunţat miercuri tragedia de la Dej, cea în care - din păcate - Călin Zanc, fost fotbalist al Universităţii, a trecut la cele veşnice, la doar 43 de ani. De asemenea, publicul a apreciat ştirea despre alegerea Corinei Creţu, susţinută de la Cluj, pentru funcţia de comisar european pentru Politică Regională, informaţia în premieră despre emisiunea turistică din Turcia care a dedicat 20 de minute Clujului şi sfaturile foarte utile din categoria „sănătate" a website-ului nostru.

Cu rezultatul de miercuri, ziuadecj.ro şi-a surclasat categoric adversarii de pe piaţa clujeană a ştirilor generaliste. Un clasament realizat prin compararea datelor de pe trafic.ro arată astfel:

1. ziuadecj.ro.........30.521 vizitatori unici
2. stiridecluj.ro.......16.961
3. citynews.ro.........16.256
4. ziardecluj.ro.......10.659

De asemenea, ziuadecj.ro este pe prima poziţie în privinţa traficul pe ultimele şapte zile:

1. ziuadecj.ro...........90.821 vizitatori unici
2. citynews.ro..........74.891
3. stiridecluj.ro........72.929
4. ziardecluj.ro........49.002

Sursa: trafic.ro

„Devenim uşor cel mai citit website din Cluj, iar asta nu poate decât să ne bucure. Le mulţumim din suflet cititorilor noştri că ne-au adus în această postură. La ziuadecj.ro există în prezent o echipă tânără, însă foarte serioasă şi entuziastă. Publicăm în medie 40 de ştiri pe zi, acoperind tot ce se întâmplă în oraş pe zona socio-politică, dar şi pe economie, cultură sau sport. Este minunat să vedem că eforturile noastre se reflectă din plin în datele de trafic", a spus Ionel Lespuc, project manager la ziuadecj.ro.

ziuadecj.ro face parte dintr-un trust de presă clujean alături de televiziunea REALITATEA TV Cluj, postul de radio REALITATEA FM Cluj, care emite pe 92,8 FM, şi cotidianul ZIUA de CLUJ.

 

Comenteaza