ziuadecj.ro şi-a surclasat toţi adversarii din media online clujeană

ziuadecj.ro şi-a surclasat toţi adversarii din media online clujeană
Website-ul ziuadecj.ro şi-a surclasat joi şi vineri principalii adversari de pe piaţa ştirilor online din Cluj.

21.319 vizitatori unici a avut ziuadecj.ro pe parcursul zilei de 21 august, potrivit trafic.ro (21.508 conform Google Analytics), cu peste 6.000 mai mult decât citynews.ro şi cu peste 7.000 mai numeroşi decât ştiridecluj.ro.

Iată clasamentul, conform trafic.ro:
1. ziuadecj.ro 21.319
2. Citynews.ro 15.285
3. Stiridecluj.ro 14.112
4. Ziardecluj.ro 10.365

Ştirea că oraşul ar putea rămâne fără primar, după ce întreg PDL-ul îi cere demisia din partid lui Emil Boc, aceea că un arhitect a recunoscut că Primăria a acordat autorizaţie de construire ilegal, pentru un milionar, informaţiile despre noua cursă aeriană de pe aeroportul din Cluj sau recomandările de pe pagina de sănătate au fost cele mai accesate de cititorii ziuadecj.ro.

"Nu facem decât să încercăm, în fiecare zi, să le oferim cele mai interesante ştiri cititorilor noştri, în timp real. Clujenii ştiu că pe ziuadecj.ro găsesc informaţii de calitate despre ceea ce se întâmplă în oraş, atât din punct de vedere administrativ şi politic, cât şi economic sau social. Aş sublinia şi că cititorii noştri au apreciat campania noastră, numită Cartierul meu. Acest demers a însemnat să luăm pe rând fiecare cartier al Clujului şi să încercăm să aflăm cu ce probleme se confruntă oamenii care locuiesc acolo. După Mănăştur, Mărăşti şi Zorilor, luni vom merge să ne întâlnim cu locuitorii din Gheorgheni", a declarat Ionel Lespuc, project-managerul ziuadecj.ro.

Clasamanetul a rămas neschimbat şi vineri:
1. ziuadecj.ro    16.815
2. Citynews.ro  14.696
3. Stiridecluj.ro 14.527
4. Ziardecluj.ro  9.039

Ziuadecj.ro este cel mai important website quality din Cluj şi face parte dintr-un trust media, alături de cotidianul ZIUA de CLUJ, staţia de televiziune Realitatea TV Cluj şi postul de radio Realitatea FM Cluj.

 

Etichete
Comenteaza