Va fi gata Baza Sportivă "La Terenuri"? Constructorul tocmai ce a făcut noi modificări la proiect

Va fi gata Baza Sportivă "La Terenuri"? Constructorul tocmai ce a făcut noi modificări la proiect
| Foto: Sursă: randări zona „La Terenuri” Mănăștur & Baza sportivă Gheorgheni via @Municipiul Cluj-Napoca & ArhiBox.

Constructorul Bazei Sportive "La Terenuri" este în urmă cu execuția. Mai mult, tocmai ce și-a autorizat unele modificări privind poziționarea unora dintre terenuri. 

Vorbim despre poziția terenurilor de sport și introducerea unui zid de sprijin între terenurile de tenis /baschet adiacente clădirii multifunctionale și terenurile de minifotbal, volei, tenis de perete, badminton baschet 3×3.

„Avem diriginți de șantier care răspund, avem termene stabilite, nu e treaba mea dacă vor să mute o conductă. Nu sunt mulțumit, constructorii au termen 1 octombrie. În august voi fi din nou în șantier, îmi voi spune concluziile mele. Din păcate, vremea ne-a creat din nou probleme, dar orice zi peste contract va fi sancţionată dur. Când am fost ultima dată, erau la limită”, a spus Boc, la ZIUA LIVE. 

Investiția are ca obiect crearea unei zone de agrement cu facilități moderne pe o suprafață de peste 4,2 hectare.

Proiectul cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber: tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. De asemenea, vor fi create terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness. Pentru activități indoor, baza sportivă prevede o clădire multifuncțională în care pot avea loc variate sporturi precum: squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic. Suprafața de spații verzi amenajate în cadrul zonei de agrement este de peste 18.000 de metri pătrați. Parcul de agrement va oferi clujenilor zone de recreere pentru copii și seniori. Amfiteatrul în aer liber prevăzut în proiect va putea fi utilizat sub formă de patinoar pe timpul iernii.

În plus, noua investiție cuprinde crearea de parcări auto și facilități pentru biciclete: stație pentru bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice. Căile de acces vor fi modernizate și se vor crea două pasaje de trecere peste pârâul Calvaria.

După finalizarea acestui obiectiv de investiții, clujenii și nu numai vor avea oportunitatea să se relaxeze sau să practice activități sportive într-o nouă facilitate ultramodernă, cu acces gratuit, pe modelul celei existente deja în cartierul Gheorgheni.

 

Comenteaza