Vaccinare anti-COVID la TIFF, în Piața Unirii

Vaccinare anti-COVID la TIFF, în Piața Unirii

În Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi deschis vineri un punct de vaccinare anti-COVID, acesta urmând să funcționeze pe întreaga perioadă a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Subprefectul Irina Munteanu a declarat pentru Ziua de Cluj că vaccinul care va fi folosit va fi Johnson&Johnson pentru adulți și Pfizer pentru copiii de peste 12 ani.

"La TIFF, în Piața Unirii va fi un container personalizat pentru vaccinare. Va fi amplasat de mâine, de vineri, va rămâne acolo pe toată durata festivalului și va funcționa de la ora 12 la 21, zilnic. Se vor administra vaccinurile Pfizer - pentru copiii de peste 12 ani și Johnson & Johnson, pentru adulți", a declarat , pentru Ziua de Cluj, subprefectul Irina Munteanu.

De asemenea, sâmbătă, va avea loc o acțiune de vaccinare la Bonțida.

"Acum se pregătește un punct de vaccinare la Bonțida, va fi o acțiune sâmbătă, cu sprijinul Electric Castle. Deocamdată doar sâmbătă, dar, în funcție de cum se așează lucrurile și de ce solicitări apar din partea festivalierilor, e posibil să gândim și pe mai departe", a mai spus Irina Munteanu.

 

 

Comenteaza