Valeriu Gheorghiță i-a vaccinat pe bonțideni, la invitatia Electric Castle

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, a fost prezent în localitatea Bonţida, în cadrul maratonului de vaccinare, premergător festivalului Electric Castle". 

Acolo, Valeriu Gheorghiță a vaccinat o parte dintre cei prezenți, la cererea organizatorilor Electric Castle. 

Dar înainte de toate, așa cum face de obicei, a stat de vorbă cu oamenii înainte să îi vaccineze.

„Salut inițiativa organizatorilor de a pune înainat de toate siguranța participanților la Electric Castle.  Datorită celor care au înțeles și au ales să se vaccineze avem aceste evenimente. Motivația nu trebuie să vină din creșterea numărului de cazuri, ci din doarința de a ne fi tutoror bine. Nimeni nu este în siguranță până cand nu suntem toți în siguranță”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță, în cadrul evenimentului. 

„Oamenii din Bonțida ne găzduiesc de 8 ani. Ei fac parte din ceea ce este Electric Castle. Ne simțim responsabili față de ei să-i ajutăm sa ia cele mai bune decizii privind sănătatea și siguranța lor sanitară. De aceea, astăzi organizăm împreună cu Guvernul României o campanie de informare asupra vaccinării, cu punct de vaccinare pentru toți doritorii. Locuitorii din Bonțida pot afla chiar de la medicul Valeriu Gheorghiță cum se pot proteja prin vaccinare de virusul SARS-CoV-2. Toată lumea a înțeles că cine se vaccinează la castel dansează. Mulțumim, Bonțida!”, au transmis organizatorii Electric Castle. 

Comenteaza