Foto Vântul a doborât copaci, panouri publicitare și a desprins bucăți de tencuială și acoperișuri la Cluj

Vântul a doborât copaci, panouri publicitare și a desprins bucăți de tencuială și acoperișuri la Cluj

Nouă autospeciale de pompieri au fost dislocate, în cursul acestei dimineți, pentru a degaja bucăți de tablă din acoperișuri, copaci doborâți de vântul puternic, un panou publicitar, bucăți de tencuială desprinse, elemente de acoperiș sau din zid care prezentau instabilitate în contextul vântului intens din ultima perioadă.

Forțele de intervenție au răspuns la un număr de 13 solicitări venite din municipiul Cluj-Napoca (P-ța Avram Iancu, Bulevardul 21 Decembrie 1989, străzile Primăverii, Heltai Gáspár, Dobrogeanu Gherea, Brassai Sámuel, Mehedinți și Albert Einstein), municipiul Turda (Calea Victoriei, străzile Zorilor și Agricultorilor) și localitatea Florești (Intrare Crișului). Situațiile înregistrate au fost punctuale, fără a înregistra efecte grave în urma acestora.

Rămâne în continuare valabil avertizarea COD PORTOCALIU, până la ora 18:00, privind intensificări susținute ale vântului, în zona montană, la altitudini în general de peste 1500 m, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 110...130 km/h,spulberând zăpada și diminuând semnificativ vizibilitatea.

Comenteaza