Foto VERDE de la urbanism pentru o nouă pensiune cochetă în Mărișel

VERDE de la urbanism pentru o nouă pensiune cochetă în Mărișel
| Foto: randări - S.C. ARHIDOM S.R.L.
VERDE de la urbanism pentru o nouă pensiune cochetă în Mărișel
VERDE de la urbanism pentru o nouă pensiune cochetă în Mărișel
VERDE de la urbanism pentru o nouă pensiune cochetă în Mărișel

Urbaniștii județului Cluj au dat, joi, aviz favorabil construirii unei pensiuni în zona de munte a Clujului, în comuna Mărișel.

Sub denumirea de „Elaborare PUZ Introducere teren in intravilan pentru construire pensiune” proiectul a fost pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Potrivit documentației, zona studiată prin P.U.Z. este delimitată la nord de parcela proprietate privata ; la est de drum de acces ; la sud de pacela proprietate privata, și la vest de pacela proprietate privata.Se doreşte extindere intravilan, și introducerea terenului in UTR-L* ; pentru construire pensiune pe parcela cu nr.cad 53510.

Economic, prin P.U.Z.-ul propus se faciliteaza dezvoltarea economica a regiunii prin aducerea de servicii noi, ce se incadreaza in zona studiata si documentatiile urbanistice aprobate in vecinatatea zonei. Social nu se perturbă nici o activitate de locuire sau de alt gen. locuire şi servicii din zonă.

Construcția propusă a se realiza pe amplasament va avea un sistem propriu de încălzire, centrală cu combustibil solid; În zonă nu există rețea de gaz. Alimentarea cu energie electrică: în zonă există rețea de alimentare cu energie electrică la care vor fi racordate construcţiile care se vor construi în perimetrul studiat.

Strategia de dezvoltare locala a comunei Mărișel include extinderea și modernizarea zonelor destinate locuirii și functiunilor complementare acesteia, in acord cu dezvoltarea urbanistica a zonei din ultimii ani. Se impune totodată asigurarea serviciilor complementare locuirii pentru a deservi firesc populatia.

Proiectul a primit aviz favorabil de la membrii comisiei.

Comenteaza