Ziua de Cluj pentru Cluj

Ziua de Cluj pentru Cluj

Ziua de Cluj lansează o campanie de susţinere a antreprenorilor din Cluj ale căror afaceri au de suferit din cauza pandemiei. Vrem să răsplătim, astfel, creativitatea şi determinarea de a merge mai departe, şi să punem umărul la relansarea economiei locale.

În anii de boom economic prin care a trecut Clujul, mediul privat a avut încredere în brandul Ziua de Cluj, iar antreprenorii au apelat la site sau la ziarul tipărit pentru a-şi promova afacerea. Le mulţumim şi îi asigurăm că rămânem alături de ei şi în această perioadă dificilă.

Acum, e timpul nostru să ajutăm! Lansăm campania "Ziua de Cluj pentru Cluj" cu gândul la acei antreprenori care au continuat să muncească în ciuda restricţiilor impuse de starea de urgenţă, au dat dovadă de creativitate şi s-au adaptat condiţiilor, încăpăţânându-se să plătească salarii şi impozite. Cu toţii au nevoie de promovare, au nevoie de o platformă profesionistă prin intermediul căreia să îşi promoveze afacerea şi să reia comunicarea cu clienţii. Această platformă este Ziua de Cluj.

În cadrul campaniei, în perioada 21 aprilie - 15 mai, Ziua de Cluj pune gratuit la dispoziţia companiilor locale mici şi mijlocii care se încadrează în profilul de mai sus spaţiu publicitar (articol advertorial sau banner web ) în valoare de 250 de euro/săptămână. Îi invităm pe antreprenorii clujeni să ne trimită un mail pe adresa mihai @ ziuadecj.ro în care să ne spună cum au fost afectaţi de pandemie şi cum şi-au adaptat afacerile la noul context. Vom accepta în campanie, cu prioritate, acele companii care pot beneficia cel mai mult de pe urma promovării.

În cadrul campaniei "Ziua de Cluj pentru Cluj", companiile avea prilejul să expună brandul, serviciul sau produsul în faţa celor 500.000 de clujeni citesc săptămânal Ziua de Cluj şi zcj.ro.

Această campanie nu ar fi fost posibilă fără partenerii Ziua de Cluj care au continuat să ne susţină financiar în această perioadă dificilă pentru presă, onorându-şi în continuare contractele.

Comenteaza