Becali: Le plătesc avionul celor de la Cluj doar ca să jucăm la Constanţa

Becali: Le plătesc avionul celor de la Cluj doar ca să jucăm la Constanţa
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat astăzi că vrea să-l convingă pe patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, să accepte ca meciul dintre cele două echipe, în care gruparea "roş-albastră" este gazdă, dar are terenul suspendat, să se dispute la Constanţa.

"Normal era să jucăm la Constanţa. El (n.r. - Florian Walter) a zis că vrea să joace la Ploieşti. O să-l sun şi azi, o să-i spun că îi plătesc eu avionul de la Cluj la Constanţa, dar probabil nu o să vrea. Mie nu-mi convine să joc aici pentru că e aproape de Bucureşti şi vin golanii, ţipă, urlă, înjură şi îmi demoralizează echipa. Echipa asta nu are nevoie neapărat de susţinere, dar să nu fie timorată", a spus Becali.

El a menţionat că ministrul Apărării, Gabrel Oprea, i-a transmis, prin preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, că e dispus la negocieri privind chiria stadionului Steaua, dacă sunt plătite datoriile restante. "Gabi Oprea mi-a transmis prin Condescu că după ce dau banii ăia din urmă, vreo 250.000 de euro, e dispus la orice fel de negociere. Eu dacă primesc arena să investesc şi să fac ca lumea acolo, accept. O să vedem. Până atunci mai e", a precizat Becali.

Steaua are terenul suspendat pentru etapa a III-a a Ligii I după incidentele din Supercupa României, cu Oţelul. Steaua a avut terenul suspendat şi în etapa a II-a a Ligii I, după incidentele din finala Cupei României, cu Dinamo, şi a ales să dispute partida cu CS Mioveni la Constanţa, pe terenul echipei Farul.

Steaua întâlneşte, în etapa a III-a a Ligii I, în meci considerat pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj.

 

Comenteaza