Accident rutier grav în Mărăști. Două minore rănite pe o trecere de pietoni

Accident rutier grav în Mărăști. Două minore rănite pe o trecere de pietoni

Două fete, una în vârstă de 12 ani și cealaltă de 15 ani, au fost implicate într-un accident pe o trecere de pietoni de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. 

Polițiștii clujeni au fost sesizați în jurul orei 14:45 despre un accident rutier produs la intersecția dintre strada Ciocârliei și Strada Fabricii.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism dinspre strada Fabricii, ar fi accidentat două minore, de 12 și 15 ani, aflate în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Pentru investigații suplimentare, cele două minore au fost transportate la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.”, informează IPJ Cluj.

Pentru investigații suplimentare, cele două minore au fost transportate la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale.

Comenteaza