Acțiune tip Blitz a polițiștilor în zona Turda. 15 persoane, duse la sediu pentru amprentare

Acțiune tip Blitz a polițiștilor în zona Turda. 15 persoane, duse la sediu pentru amprentare

Polițiștii și jandarmii clujeni au derulat, vineri dimineață, o acțiune preventiv-reactivă de tip Blitz în zona rurală Turda.

"Având în vedere necesitatea respectării normelor și condițiilor privind circulația pe drumurile publice, asigurarea fluenței traficului rutier, prevenirea accidentelor și a evenimentelor negative, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda împreună cu jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Turda au derulat în cursul zilei de azi, 30 septembrie, în intervalul orar 07.00-09.00 o acțiune preventiv-reactivă de tip Blitz.

De asemenea, s-a acționat în vederea depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, date in consemn, ori care se sustrag cercetărilor, fiind conduse la sediul poliției în vederea amprentării un număr de 15 persoane", informează IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, în cadrul activităților au fost legitimate 162 de persoane, verificate 112 autovehicule, fiind aplicate un număr de 39 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, în cazul a 3 conducători auto, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au dispus ca măsură tehnico-administrativă, reținerea permisului de conducere.

Acțiuni de acest tip vor continua și în perioada următoare.

Comenteaza