Consilierii locali din Floreşti au anulat Hotărârea care permite RATUC să intre în comună

Consilierii locali din Floreşti au anulat Hotărârea care permite RATUC să intre în comună
Hotărârea de Consiliu Local prin care regia de transport public din Cluj-Napoca urma să deservească şi comuna Floreşti a fost anulată de consilierii locali din comună, pe motiv de nelegalitate. Acum primarul Horea Şulea spune că va reveni cu un alt proiect. "Treburile nu vor rămâne aşa", spune el.

"Clar treburile nu vor rămâne aşa, acum ne întâlnim cu cei de la municipiu şi celelalte comune din zona metropolitană şi vom elabora un act care să nu mai poată fi combătute de nimeni", spune el, cu referire la faptul că vechea hotărâre de Consiliu Local din Floreşti a fost anulată în urma unei adrese venite de la Instituţia Prefectului, ce atrăgea atenţia asupra unor elemente de nelegalitate. Cum va fi noul proiect de HCL legal? "E o mică surpriză", spune Şulea, fără să detalieze.


El spune că în cel mult 10 zile proiectul de HCL va fi elaborat şi va fi introdus pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de Consiliu Local, unde se aşteaptă ca acesta să fie şi validat. "Hotărârea anterioară a fost adoptată cu unanimitate. Problema era din punct de vedere al elaborării actului - acest nou proiect trebuie să se încadreze în cadrul legal", spune el. În cel mai bun scenariu, când intră primul autobuz RATUC în Floreşti? "Sperăm ca la sfârşitul lunii aprilie", spune primarul.

Vezi aici detalii despre HCL adoptată în ianuarie de CL Floreşti, anulată ulterior

Comenteaza