Atenţie, şoferi! Modificări de circulaţie în centrul Clujului: 21 Decembrie, Pieţele Cipariu şi Avram Iancu

Atenţie, şoferi! Modificări de circulaţie în centrul Clujului: 21 Decembrie, Pieţele Cipariu şi Avram Iancu
Primăria Cluj-Napoca anunţă o serie modificări de circulaţie în zona centrală a Clujului cu scopul de a îmbunătății fluența acesteia.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Astfel, potrivit Primăriei, virajul la stânga pentru traficul general de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 înspre strada Bolyai Janos se va efectua cu asigurare prealabilă, pe culoarea galben intermitent.

Circulația mijloacelor de transport în comun și a bicicletelor pe axa E-V, Bulevardul 21 Decembrie 1989 la semaforul de la centrul comercial Sora se va desfășura atât în faza dedicată, pe culoarea verde a Semaforului „BUS", cât și în faza de circulație a traficului general pe culoarea galben intermitent, cu obligativitatea de a se asigura în prealabil, până la finalul secvenței de verde.

Virajul la stânga pentru autovehiculele dinspre Piața Cipariu înspre str. Posada se va efectua pe culoarea galben intermitent, cu asigurare prealabilă și cu acordare de prioritate pietonilor angajați în traversarea străzii Posada.

Virajul la stânga pentru autovehiculele care circulă dinspre latura estică a Pieței Avram Iancu se va efectua pe culoarea galben intermitent, cu asigurare prealabilă și cu acordare de prioritate pietonilor angajați în traversarea pieței.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza