12,6 milioane de lei, bani pentru cultură din bugetul Clujului. Cum poți primi finanţare

12,6 milioane de lei, bani pentru cultură din bugetul Clujului. Cum poți primi finanţare

Primăria Cluj-Napoca anunţă acordarea, pentru acest an, de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte şi acţiuni culturale.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Bugetul alocat pentru această sesiune este de 12, 6 milioane de lei. Finanţarea asigurată de Consiliul Local Cluj-Napoca va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului.

Proiectele depuse trebuie să se încadreze într-unul dintre următoarele domenii: cultural, artistic, educaţional, realizate de către fundaţii sau asociaţii întemeiate în baza ordonanței de urgență a guvernului nr. 26/2000, în parteneriat cu instituţii publice de cultură sau de învăţământ, având sediul în  Cluj-Napoca; proiecte de tineret; proiecte culturale regionale; proiecte culturale locale; proiecte „Cluj 100”; proiecte cu caracter social.

Detalii privind sesiunea de selecţie a proiectelor pot fi consultate pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, la secţiunea Administrație/Informații publice/Anunţuri.

Depunerea proiectelor de finanţare nerambursabilă se face în perioada 6 ianuarie 2020 - 6 februarie 2020, la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, într-un exemplar precum și electronic (CD/stick) sau online pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea Administrație – Servicii online – Depune cereri – Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive sau pe www.edirect.e-guvernare.ro.

Data limită de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă este 6 februarie 2020, până la ora 18:30 la Registratura Primăriei Cluj-Napoca, de pe str. Moților nr. 7, și până la ora 24:00 online. Dosarele depuse după data menţionată nu vor fi eligibile.

De asemenea, nu se vor accepta completări la dosarele proiectelor depuse. Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se va efectua de către Comisia de analiză și selecție a proiectelor în perioada 7 februarie - 6 martie 2020.

182 de proiecte culturale şi de tineret au beneficiat de sprijin în 2019, în valoare de 11,9 milioane de lei. Finanțarea de la municipalitate a urmărit să subvenționeze sectorul cultural independent - ONG-urile locale și să susțină financiar proiecte specifice ale instituțiilor culturale importante din oraș.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza