60.000 de lei de la CJ Cluj pentru echipamente de protecție destinate polițiștilor

60.000 de lei de la CJ Cluj pentru echipamente de protecție destinate polițiștilor
| Foto: Facebook/Consiliul Judetean Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat în ședința de azi alocarea a 60.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente de protecție necesare prevenirii răspândirii infecției COVID-19 în rândul polițiștilor clujeni.

”Se aprobă nominalizarea sumei de 60 mii lei din bugetul local al județului Cluj pe anul 2020 pentru următorul proiect: „Creșterea capacității de intervenție a structurilor specializate pentru efectuarea cercetării la fața locului și pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la nivelul județului Cluj, în contextul răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2”, se arată în textul hotărârii aprobate în unanimitate de către consilieri.

Alocarea acestor fonduri de la bugetul propriu al forului administrativ județean este necesară pentru a preveni infectarea polițiștilor care desfășoară cercetarea la fața locului precum și a celor care asigură, în stradă, menținerea ordinii și a siguranței publice.
„Sprijinim cu toată forța lupta împotriva COVID-19. Îi protejăm pe polițiștii aflați în prima linie pentru ca ei, la rândul lor, să aibă grijă de siguranța întregii comunități și de respectarea întocmai a măsurilor dispuse pentru stoparea extinderii pandemiei”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.
Printre materialele ce vor fi achiziționate din banii Consiliului Județean se numără echipamente de protecție pentru cercetarea la fața locului în condiții cu risc de contaminare, combinezoane, mănuși și măști de protecție, substanțe dezinfectante.

Comenteaza