Actor clujean: „Mulțumim administrației Cluj-Napoca pentru cum a aranjat intrarea în Cimitirul Mănăștur”

Actor clujean: „Mulțumim administrației Cluj-Napoca pentru cum a aranjat intrarea în Cimitirul Mănăștur”
| Foto: Facebook.com/Bogdan.b.radulescu

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu susține că s-a tot plâns în ultimele zile în legătură cu una din intrările în cimitirul Mănăștur. Se pare că vocea i-a fost ascultată și lucrurile s-au îmbunătățit vizibil.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul a ținut să le mulțumească celor care au luat atitudine în rezolvarea situației și consideră că în multe probleme comunicarea este cea care poate aduce soluția.

„Aș dori să mulțumesc administrației din Municipiul Cluj-Napoca pentru cum s-a mobilizat să aranjeze puțin intrarea în Cimitirul Mănăștur despre care mă plângeam acum câteva zile aici pe Facebook.

Da, ok, văd că nu e asfaltat, că nu s-au făcut lucrări de fundație, de stabilizare, că nu s-a pus asfalt, ciment sau borduri, că după ploi torențiale drumul se va deteriora, etc, dar măcar s-a aranjat cât de cât să nu mai arate ca un traseu de off road.

Probabil și sper că atunci când va permite timpul să se asfalteze și aranjeze definitiv strada, dar deocamdată e mult mai bine decât acum o săptămână și pentru asta sunt recunoscător și mulțumesc aici public, la fel cum tot aici m-am plâns de problemă.

Mulțumesc frumos celor care au luat atitudine și cred mult în comunicarea problemelor și a situațiilor într-o manieră care să le rezolve. Uneori e vorba doar de bunăvoință reciprocă. Și de felul în care se pune problema. Vorba aia, nu e ceea ce zici, e cum o zici! Căsnicie de bază, lecție de începător”, a transmis Bob Rădulescu.

Comenteaza