Aeroportul clujean a intrat în asociația de promovare a litoralului

Aeroportul clujean a intrat în asociația de promovare a litoralului
Asociația Litoral — Delta Dunării va promova stațiunea Mamaia cu fonduri ce provin din bugetul taxei de promovare a agenților economici.

Mamaia și Satul de Vacanță se vor transforma, în tărâmul de poveste al personajelor îndrăgite de cei mici. Parada va pleca la ora 20 din Piațeta Cazino Mamaia, și va străbate Faleza de Promenadă și Piațeta Perla, până în parcul de distracții din Satul de Vacanță.

În perioada 29 iunie — 2 iulie va avea loc în Piața Ovidiu din Constanța primul festival dedicat înghețatei și dulciurilor, Festivalul Înghețatei. Plaja H2O din Mamaia va fi sâmbătă gazda unui concert live susținut de Moonlight Breakfast.

Plaja Tuzla va găzdui în perioada 29 iunie — 2 iulie Festivalul Dakini, un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dans, peste 100 de DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare 'yoga village' din această zonă a Europei.

Turiștii și constănțenii sunt invitați să ia parte la o serie de evenimente cultural și sportive, ce vor avea loc în orașul Ovidiu, dar și pe insula cu același nume: Festivalul Cântecului Popular Elena Roizen și prima ediție a Simpozionului 'Ovidienii'. Danube Delta Rally (29 iunie — 1 iulie), unul dintre cele mai frumoase evenimente de motorsport din România, revine la Tulcea și în 2017.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral — Delta Dunării este un parteneriat public-privat, înființat în 2007, având ca membri autorități publice locale din județele Constanța și Tulcea, Aeroporturile Internaționale Constanța și Cluj, patronatul agențiilor de turism, hoteluri de pe litoral, patronatul hotelier din Delta Dunării, companii private din turism și domenii conexe.

Comenteaza