Foto Alimente de la Zilele Recoltei pentru un centru de copii și altele de găzduire temporară

Alimente de la Zilele Recolteiau fost donate la centrele Direcției de Asistență Socială și Medicală și la unul pentru copii.

În fiecare an, cu ocazia Zilelor Recoltei, Primăria Cluj-Napoca are grijă ca produse agroalimentare de la producătorii locali prezenți la eveniment să ajungă la copiii găzduiți la centrul „Căsuța Bucuriei” din municipiu (str. Dragoș Vodă nr.8 ).

''Copiii sunt extraordinari și plini de energie de fiecare dată când ne întâlnim. I-am sfătuit să urmeze activitatea educațională, singura cale de împlinire a visurilor personale! Le mulțumesc încă o dată pentru primirea de astăzi! Anul acesta achiziția de produse a fost sponsorizată de compania Coral Impex'', a declarat Boc.

Donații de produse alimentare au fost duse și la centrele Direcției de Asistență Socială și Medicală.

''Mai mult ca niciodată, avem nevoie de un „maraton de solidaritate“, de sprijinire, în special, a persoanelor cu venituri reduse și afectate de situația economică actuală. Am fost alături de colegii mei la Centrul social de urgențe de pe str. Dragoș Vodă 36-38 și la Centrul de găzduire temporară de pe str. Oașului. În fiecare an, de Zilele Recoltei, aducem legume și fructe pentru persoanele fără adăpost, oameni aflați în situații dificile de viață și care sunt găzduiți aici, în centrele Primăriei.
Este un gest simbolic, prin care îmi doresc să subliniez același mesaj: Nimeni nu trebuie uitat, nimeni abandonat! Dacă puteți face un bine, să îl faceți!'', a mai spus edilul.

Comenteaza