Alin Tișe, anunț de 1 MILIARD de EURO: „Clujul crește mai departe”

Alin Tișe, anunț de 1 MILIARD de EURO: „Clujul crește mai departe”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Suma de 1 miliard de euro reprezintă fondurile atrase de Consiliul Judetean Cluj pentru dezvoltarea județului Cluj prin proiecte implementate sau aflate în derulare.

Consiliul Județean Cluj a reușit ca în exercițiile financiare 2007-2013 și 2014-2020 să atragă suma de aproximativ 1 miliard de euro, finanțare europeană, prin intermediul proiectelor de dezvoltare a județului Cluj, deja implementate sau aflate în derulare.

Consiliul Județean Cluj este, astfel, instituția care a atras cei mai mulți bani europeni dintre toate consiliile județene și primăriile din regiunea de Nord-Vest a  țării, cel mai probabil și din țară.

„Creșterea calității vieții clujenilor și dezvoltarea armonioasă și echilibrată a întregului județ reprezintă, și pentru viitor, prioritatea absolută a activității Consiliului Județean Cluj. Proiectele cu finanțare europeană în valoare de aproximativ un miliard de euro atrași reprezintă cartea de vizită a acestei administrații județene. Clujul crește mai departe! Apreciez munca extraordinară, implicarea și efortul depus de colegii mei din consiliul județean și le mulțumesc pentru tot! Felicitări”, a transmis liderul CJ Cluj, Alin Tișe.

Urmează accesarea de fonduri prin PNRR și prin programele operaționale aferente noii perioade de programare 2021 - 2027, fiind vorba despre proiecte mature, pregătite în avans de echipa din Consiliul Județean Cluj.

Comenteaza