Ansamblu imobiliar şi hotel de 4 stele pe malul Someşului. Până la 7 etaje şi peste 200 de locuri de parcare

Ansamblu imobiliar şi hotel de 4 stele pe malul Someşului. Până la 7 etaje şi peste 200 de locuri de parcare

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru un interesant proiect imobiliar intră în dezbaterea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU), de marţi. Este vorba despre un ansamblu de locuinţe şi un hotel de 4*, pe o suprafaţă de 5.334 mp, pe malul Someşului, în zona strada Traian, colț cu Daniil Bărceanu, la două adrese: 40-42 și 44-46.

Beneficiarii celor două proiecte sunt firma clujeană Doralex și Privo In SRL, din Târgu-Mureș, care deține şi Hotelul Privo, din orașul mureșean. 

VEZI Proprietarii Privo vor să își extindă afacerea la Cluj

Pentru a ridica cele două construcţii amintite vor fi demolate două clădiri cu câte trei etaje, aflate în stare de degradare şi prea puţin utilizate. 

Primul proiect, ansamblul de locuinţe, va fi desfăşurat pe o parcelă de 2.400 mp. Pe ea aceasta dorește construirea mai multor blocuri, cu spațiu comercial la parter, cel mai înalt fiind de șapte etaje.

De asemenea, vor fi create 118 locuri de parcare, iar accesul auto se va face din strada Daniil Bărceanu, printr-un gang.

Al doilea proiect, hotelul, va avea un regim de înălţime de 2S+P+5E+R, pe o suprafaţă de 2.934 mp. Va număra 116 locuri de parcare, iar accesul auto se va face de pe strada Traian. Mai multe detalii, AICI!

Comenteaza