Asfalt pe un drum la limita cu judeţul Sălaj

Asfalt pe un drum la limita cu judeţul Sălaj
Se toarnă asfalt pe drumul județean 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu judeţul Sălaj.

Consiliul Județean Cluj a demarat o nouă serie de lucrări de investiții pe drumul judeţean DJ 108B Viile Dejului - Bobâlna - limită cu județul Sălaj.

„Scopul principal al acestor lucrări este acela de a oferi condiții optime de trafic în zonă și de a permite circulația în deplină siguranță, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o rută care ne leagă de județul Sălaj" a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, în momentul de față se află în plină desfăşurare lucrările de aşternere a celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv a celui de uzură, sectorul vizat având o lungime de 22,8 kilometri, de la kilometrul 21+200 până la kilometrul 44+000.

Până în prezent s-a finalizat deja turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsonul cuprins între kilometrul 21+200 (limită cu județul Sălaj) şi kilometrul 25+000 şi continuă pe direcţia Viile Dejului (kilometrul 44+000).

De asemenea, în cadrul aceloraşi lucrări de investiţii este vizată şi reabilitarea a cinci poduri, la toate acestea lucrările aflându-se în plină desfășurare. În același timp, se realizează și lucrări la șanțuri și acostamente. Anterior lucrărilor recent demarate, modernizarea și reabilitarea drumului județean 108B a constat în așternerea primul strat de asfalt, cel de binder.

Comenteaza